web analytics

Feuerherz met nieuwe single Ein Lied auf das Leben

FeuerherzDe eerste echte schlagerboyband Feuerherz heeft de single “Ein Lied auf das Leben” uitgebracht als voorproefje van hun nieuwe album “Genau wie Du” dat op zestien september verschijnt.

In maart 2015 kwam Feuerherz met hun eerste single Verdammt guter Tag en sindsdien is het alleen maar goed gegaan met de groep. De singles deden het goed en ook het gelijknamige album wist de 36e plek te bereiken ni de Duitse album top 100. Nu komen ze met “Ein Lied auf das Leben” dat gemaakt is voor de zomer, voor feesten en goede zin: het gedoe van alledag wordt aan de kant geschoven om van het leven te genieten. De muziek staat vol van een goede beat, coole synthesizergeluiden en ritmische strijkers. En naast het vierstemmige gezang is er in de videoclip natuurlijk ook nog een dansje te zien.

Bekijk hier Feuerherz met Ein Lied auf das Leben:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven