web analytics

Jonathan Zelter en zijn debuutalbum Sei immer Du Selbst

Jonathan Zelter
Vandaag verschijnt het album “Sei immer Du Selbst” van Jonathan Zelter.

Zijn eerste videoclip van zijn single “Ein Teil von meinem Herzen” wist meer dan 400.000 kijkers te behalen. Hierna volgde verschillende televisieoptredens en daarna kwam de volgende single “uns kann nicht mehr halten”. Bij het album van Jonathan Zelber gaat om het onvervuld verlangen, opkomende prille liefde, wonderbaarlijke geluksbeloftes, innige vriendschap, maar ook de angst om te falen, dat verwachtingen niet waargemaakt worden, in ieder geval uit het leven gegrepen.

Op het album staan twaalf levensverhalen voor elke leeftijd, waar moed uit gehaald kan worden. Hij componeerd en schrijft de liedjes zelf, aan de piano, met de gitaar of accordeon. Hij zegt zelf: “Mijn nummers moeten eigentijds klinken, een duidelijke boodschap hebben en precies het gevoel overbrengen wat ik heb als ik het schijf.”

Bekijk hier Jonathan Zelter met Ein Teil von meinem Herzen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven