web analytics

Vanessa Mai en Für Dich

Vanessa MaiOp 15 april verschijnt het nieuwe album “Für Dich” van Vanessa Mai en dit album is geproduceerd door Dieter Bohlen.

Op het album staan veertien nummers die uiteraard je oor in gaan met een vleug elektropop waarbij de synthesizer goed tot zijn recht komt. Dat was al te merken in de eerste single “Ich sterb für dich” wat een echte jaren 80 flair heeft en een goed ritme. Het nummer “Wie ein Blitz” heeft heuse techno-beats dat de zomer echt laat losbarsten.

Niet alleen ritmisch is het album goed voor elkaar, ook de zang van Vanessa Mai is uiteraard een factor om rekening mee te houden. Zo wordt deze stem door de piano ondersteund in het romantische nummer ‘Herz an Herz“, maar ook in de ballade “Ohne Dich” en in het nummer “Du und ich” wat gaat over de liefde van het schoolplein tot aan de volwassenheid.

Bekijk hier Vanessa Mai met Ich sterb für dich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven