web analytics

Pures Glück en Sternenregen

Pures Glück
Vandaag is Sternenregen uitgekomen, het nieuwe album van het duo Pures Glück.

Sinds 2010 vormen Ralf en Christian het duo Pures Glück. In dat jaar komt ook hun eerste nummer “Ein Diamant” uit en zo krijgen ze een voet tussen de deur in de Pop-schlagerbranche. Vier jaar later, volgt het album Freunde wat in eigen beheer wordt uitgegeven. Nu verschijnt dus hun eerste album dat bij een platenmaatschappij wordt uitgegeven. Daar staan sowieso het nummer Norderney op, de single die eind 2014 uitkwam. Een lekker dansbaar nummer.

Ook hun actuele single SOS staat er op, een nummer met een goed ritme waarbij de hartslag omhoog gaat en swung brengt op elk feestje en dat niet snel verveeld. Thematisch gezien staan ze aan de waterkant en roepen ze om hulp, maar er is geen reddingsboot in zicht. Maar dan blijkt het te gaan dat hun hart in nood is en het helemaal niet over iets maritiems gaat.

Bekijk hier Pures Glück met SOS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven