web analytics

Patrick Lindner en het album Mittenrein ins Glück

Patrick LindnerOp vrijdag 29 april verschijnt “Mittenrein ins Glück“, het nieuwe album van Patrick Lindner.

Op het album staat ook de single “Du bist die Musik in mir” die al eerder uitkwam. Andere nummers zijn “Sommer auf Rhodos” dat met een vleugje sirtaki en mediteraanse flair de laatste winterse gevoelens doet vergeten. “Es gibt nur dieses eine Leben” is een pluk de dag-hymne over het leven in het moment zonder zorgen met een lekker aanstekende melodie. Bij “1000 mal Ja” bezingt hij een episch nummer inclusief strijkers.

Andere nummers op het album zijn de nummers met een Italiaanse inslag zoals “Bella Signorina” en “Addio Amore”, maar ook opbouwende nummers zoals “Du hast die Kraft” en om te dansen staat “Kommt doch mit” er op. Ook heeft hij de klassieker “Schön ist es auf der Welt zu sein” als duet opgenomen met de tien-jarige Larissa Felber.

Bekijk hier Patrick Lindner met Du bist die Musik in mir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven