web analytics

Heino en het album Arschkarte

HeinoOp vrijdag 29 april 2016 brengt Heino een album uit met voetbalnummers met de titel Arschkarte.

Volgens Heino is het een album waar we veel plezier aan gaan beleven, want het is bedoeld om feest te vieren en natuurlijk te dienen als voorvreugde op het komende Europees Voetbal. Heino is geen onbekende met voetbal, in de vroege jaren 50 speelde hij in het stadselftal van zijn geboortestad Düsseldorf, maar zijn voetbalshirt heeft hij al een tijdje aan de wilgen gehangen maar de verbondenheid met het spel is gebleven. Zo verwacht hij dan ook dat Duitsland Europees kampioen gaat worden, als er tenminste geen blessures komen bij die Mannschaft.

Op het album staan elf echte feestnummers, zo is “Fußball ist unser Leben” een echt rocknummer terwijl “Buenos Dias Argentina” een uptempo nummer is met de nodige blazers. De klassieker “Was wollen wir trinken (7 Tage lang)” laat het voetbalfeest echt losbarsten. Een andere klassieker is natuurlijk You’ll never walk alone die hij heeft opgenomen als het Duitstalige “Allein bist du nie“.

Bekijk hier Heino met Fußball ist unser Leben:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven