web analytics

Olaf der Flipper en Du bist wie Champagner

Olaf MalolepskiVandaag, op 25 maart is het album Du bist wie Champagner van Olaf der Flipper uitgekomen. Dat is een paar dagen voor zijn zeventigste verjaardag en daarmee is het een echt jubileumalbum.

Op het album Du bist wie Champagner wordt niet alleen teruggeblikt op een muzikale carrière van 47 jaar maar wordt ook de blik vooruit geworpen. Met meer dan veertig miljoen verkochte platen, 64 gouden en platina platen en uitverkochte concerthallen is Olaf van de Flippers toch wel een van de succesvolste Duitse entertainers. Op het album staan dertien nieuwe nummers waar je natuurlijk een goed gevoel van krijgt, maar er staan ook duetten op met Andy Borg, de Amigos en de Höhner. Zij hebben samen de Flipper-nummers “Weine nicht kleine Eva”, “Sie will einen Italiener” en “Mexiko” opgenomen. Op de tweede cd staan zijn solo-nummers zoals “Wenn der Anker fällt”, “Tausend rote Rosen” en “Ich mach’s wie die Sonnenuhr” maar ook heeft de Flippers-klassiekers “Lotosblume”, “In Venedig ist Maskenball” en “Mona Lisa” opnieuw opgenomen. “Du bist wie Champagner” is ook uitgebracht als DVD, waar naast een interview waar hij vertelt over zijn tijd bij Die Flippers, het nieuwe album en zijn tijd naast de bühne. Ook zijn er verschillende clips te zien de nieuwe en de oude hits.

Vanaf 25 maart is “Du bist wie Champagner” van Olaf der Flipper uitgekomen als dubbelalbum en DVD.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven