web analytics

Ross Antony en zijn album Tatort Liebe

Ross AnthonyOp vrijdag 12 februari verschijnt het nieuwe album “Tatort Liebe” van Ross Antony. Dit derde album heeft een moderne pop- en schlagersound met liefde, humor en veel gevoel.

Sinds drie jaar heeft Ross Antony zijn liefde voor de Duitse schlager ontdekt en sindsdien heeft hij in die korte tijd een flinke carrière gemaakt. Zijn derde album heet “Tatort Liebe” en hiermee bewijst hij opnieuw dat hij een echte zanger en entertainer is. Het titelnummer Tatort Liebe weet swing, pop en schlager met elkaar te verenigen. Er zijn blazers, een goede drum en daarbij komt de stem van Ross goed uit. Een geheel ander nummer is “Das alles sind wir“, een echt liefdesnummer dat alle facetten van de liefde en vriendschap beschrijft. Een andere romantische popnummer “Stadt im All” weet de fantasie en de liefde te eren met een goede pop en dance-sound.

Maar er staan ook echte ballades op het nummer. Zo is “Die große Show” een nummer over het leven en de dood die na de show komt. Maar ook na het levenseinde zal je verder leven in de harten van de mensen. De andere ballade is “Ich lebe meine Träume” en hiermee laat Ross Antony in zijn hart en ziel kijken. Het album is dus heel veelzijdig en weet dus voor een goede tijd te zorgen maar ook op momenten dus zeer diepzinnig te zijn.

Bekijk hier Ross Antony met Tatort Liebe:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven