web analytics

Oliver Haidt en de single Dam Dam Dam

Oliver HaidtOliver Haidt brengt van zijn album Liebe Pur het nummer “Dam Dam Dam” uit. Het is de tweede single van dit album.

In Oostenrijk kon Oliver Haidt twee maanden nadat hij het album uitgebracht al een goude plaat in ontvangst nemen. Het is ook zijn succesvolste album tot nu toe. Nu komt dus Dam Dam Dam uit als tweede single. In dit nummer weet de sympathieke zanger van zijn sterke punten gebruik te maken. Elke zinsnede klopt en ook de melodie weet meteen de weg in je oor te vinden. De componist van dit nummer is Francesco Bruletti die in 1996 ook verantwoordelijk was voor de debuutsingle van Oliver Haidt.

Bekijk hier Oliver Haidt met Dam Dam Dam:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven