web analytics

Wilkommen 2016 van 31 december 2015 op ZDF

ZDFVanuit Berlijn, bij de Brandenburger Tor, presenteert Andrea Kiewel samen met Matze Knop en reporter Lutz van der Horst het eindejaars-Open-Air-concert Wilkommen 2016.

Het beloofd een afwisselend programma te worden met nationale en internationale artiesten zoals Madcon, The Boss Hoss, Die Prinzen, Glasperlenspiel, Stanfour, Gregor Meyle, Michael Patrick Kelly, Alexa Feser, Graham Candy en Mr. President aka LayZee. Maar ook van de partij zijn ‘Face meet Voice – a Milli Vanilli Experince“, XOV, Purple Schulz, Boney M. en The Sweet. Ook zal hier de vooral in Duitsland bekende boyband Caught in the Act een comeback maken.

Uitzending: donderdag 31 december 2015 om 21:45 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven