web analytics

Schöne Bescherung van 20 december 2015

WDROp de vierde adventzondag komt Schöne Bescherung vanuit Keulen. De presentatie is opnieuw in handen van Susanne Wiesler en Thomas Aydintan.

Tom Gaebel zal verschillende kerstnummers zingen net als Ella Endlich die natuurlijk “Küss mich, halt mich, lieb mich” zingt. Ook geeft WDR-presentator Bernd Stelter antwoord op de vraag of de kerstman echt bestaat. Maar ook is er plek voor klassieke muziek, zo zal de 15-jarige vioolspeler Elias Moncado optreden net als operazangers Deborah Sasoon. Ook is er een optreden van de groep F.R.E.I. en van Jördis Tielsch die acappela zingt. Maar er is ook plek voor een koor: De Because Chor en ook de Keulse bands Die Klüngelköpp en de formatie Cat Ballou.

Uitzending: Zondag 20 december om 17:15 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven