web analytics

Peter Maffay vierde huwelijk voorbij: nu relatie met 28-jarige lerares

Peter MaffayHet huwelijk tussen de 66-jarige zanger Peter Maffay en zijn vierde vrouw Tania is na twaalf jaar voorbij. Hij heeft nu een relatie met de 28-jarige Duitse Hendrikje.

In 2003 trouwde Maffay met Tania met wie hij een zoontje heeft. In juli 2015 hadden de twee een kerkelijk huwelijk op Mallorca en nu vijf maanden later is het allemaal voorbij. Het management bevestigt dat Peter Maffay nu een relatie heeft met Hendrikje, een lerares uit Thüringen. n oktober zouden ze een ontmoeting hebben gehad die Maffay zou fascineren. Door deze ontmoeting heeft er een diepe genegenheid ontwikkeld die hij en Hendrikje serieus nemen. Ze hebben besloten om samen te blijven ookal weten ze dat er links en recht obstakels op de loer liggen. Als zoiets gebeurd mag je niet met een leugen door het leven gaan, dat zou oneerlijkzijn tegen alle betrokkenen.

De Duitse media hebben ontdekt dat de bijzondere ontmoeting in oktober niet de eerste keer was dat Hendrikje en Peter Maffay elkaar hebben ontmoet. Op 14 juni 2015 bezocht ze namelijk een concert van hem in Magdeburg en werd ze door hem zelfs op het podium gehaald zo blijkt uit de beelden van het concert die op youtube staan. Zelfs daar is het niet bij gebleven, in augustus plaatste Hendrikje foto’s op haar facebook waar ze samen met Peter in de Roemeense stad Brașov een stadswandeling maakt. Dat is de stad waar hij in 1949 is geboren.

Bekijk hier de beelden van het concert waar Hendrikje op het podium wordt gehaald door Peter Maffay (vanaf minuut 1:40)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven