web analytics

Heiligabend mit WDR4 van 24 december op WDR

WDROp Kerstavond, donderdag 24 december presenteert Stefan Verhasselt het programma Heiligabend mit WDR4 vanaf de kerstmarkt in Dortmund met de grootste kerstboom van de wereld.

Duizende bezoekers waren er in de binnenstad van Dortmund op 9 december en die kregen een mengeling van kerstnummers, Hits en Oldies te horen. De sterren ontdekken de kerstmarkt samen met Stefan Verhasselt en vertellen persoonlijke verhalen tussen de glühwein en de kinderattracties. Maar natuurlijk wordt er ook veel gezongen. In deze editie zijn te gast: Wise Guys, Thomas Anders, Alvaro Soler, Brotherhood of Man, Mary Roos, Nik P., Robert Redweik en Pussycat.

Uitzending: donderdag 24 december om 18:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven