web analytics

ZDF herhaalt Helene Fischer Stadionkonzert op 22 november 2015

ZDFOp zondagochtend van 22 november wordt door de ZDF het stadionconcert Farbenspiel Live van Helene Fischer opnieuw uitgezonden. Het concert vond plaats in juli 2015 in Berlijn op één van de warmste dagen van het jaar. Voorafgaand aan het concert wordt Momente uitgezonden, waar een blik achter de schermen van deze stadiontour wordt gegeven.

Van de stadiontournee Farbenspiel Live werden 850.000 kaartjes verkocht en ging ze langs de grootste stadions van Duitsland. Dit concert in het Berlijne Olympiastadion belooft een enorme belevenis te worden, zo is daar een gigantisch podium, special-effects, vuurwerk en Helene Fischer die in de lucht zweeft. Ze zal natuurlijk de nummers “Atemlos durch die Nacht“, “Phänomen” en “Unser Tag” zingen. Maar ook “Und Morgen Füh Küss Ich Dich Wach” en zal ze “The Rose” zingen.

Uitzending: Momente op zondag 22 november om 10:45 op ZDF
Uitzending: Helene Fischer – Farbenspiel Live – Das Stadionkonzert op zondag 22 november om 11:30 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven