web analytics

Das Adventsfest der 100.000 Lichter van 28 november 2015

Das ErsteOp zaterdag 28 november presenteert Florian Silbereisen weer Das Adventsfest der 100.000 Lichter. Op deze zaterdag voor de eerste advent viert hij de opening van de kerstmarkten. Hij zal met veel sterren de eerste kaarsjes aansteken en de kijker trakteren op de mooiste advent- en kerstliedjes die bij deze tijd horen. Een hoogtepunt in de uitzending is het vredeslicht uit de geboortegrot in Bethlehem dat herinnert aan de ware zin van kerstmis.

Maar natuurlijk ontvangt Florian Silbereisen ook weer verschillende gasten waaronder: Helene Fischer, Otto Waalkes, de actrice Ruth Maria Kubitschek, André Rieu, de actrice Uschi Glas, Rolf Zuckowski, Stefanie Hertel, Vanessa Mai, Frank Schöbel en Ella Endlich.

Uitzending: Zaterdag 28 november 2015 om 20:15 op de ARD

3 gedachten over “Das Adventsfest der 100.000 Lichter van 28 november 2015”

 1. Hendrik en Susanna Weijer

  Wij hebben weer enorm genoten van de uitzending. Lekker thuis in Stadskanaal (Groningen) NL.
  Maar wij genieten altijd van Florian en zijn gasten.

 2. Geachte heren
  Ik heb zaterdag das adventstfest gemist
  Wat mij heel erg spijt
  Komt er nog een herhaling, zo ja wanneer
  hartelijke groeten mevrouw van Dijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven