web analytics

Michael Hirte en Jenny getrouwd

Michael HirteDe bekende Duitse mondharmonikaspeler Michael Hirte is in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Jenny.

Michael en Jenny hebben elkaar in 2008 leren kennen bij een optreden en sinds 2009 hebben ze een relatie. Drie jaar later, in 2012 ging hij op zijn knieën om haar te huwelijk te vragen in het programma “Herbstshow der Überraschungen” gepresenteerd door Florian Silbereisen. Op de bruiloft moest even gewacht worden, maar afgelopen dinsdag op 20 oktober 2015 was het dan zover. In Bad Klosterlausnitz in Thüringen vond de ceremonie plaats. Natuurlijk waren hun twee kinderen daarbij en ongeveer honderd gasten. Het nieuws werd bekend nadat Michael op zijn facebook een foto plaatste van de bruidstaart met daaronder de veelzeggende boodschap “Wij zijn getrouwd!”.

Vandaag verschijnt ook zijn nieuwe album “Sehnsuchtsmelodien – Die größten Hits zum Träumen” waar onder meer de nummers “Fang das Licht” en “Ganz in weiß” met de mondharmonika gespeeld worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven