web analytics

Chris Roberts brengt videoclip Gewinner uit

Chris RobertsDe Duitse zanger Chris Roberts heeft de videoclip uitgebracht van zijn nieuwe single Gewinner.

Volgend jaar viert Chris Roberts zijn vijftig jarig jubileum als zanger, want toen kwam zijn eerste single Babys Gone uit. Maar zijn grote succes kwam in de jaren 70 met het nummer “Du kannst nicht immer siebzehn sein”. De laatste tijd is hij vooral in het nieuws door het nieuws op privéterrein: De scheiding met zijn vrouw liep niet helemaal harmonieus. Maar nu komt hij dus met een gloednieuw nummer: Gewinner. In de videoclip zien we hem eerst in een oldtimer zitten om daarna bij een jukebox het nummer te gehoren te brengen. Het nummer staat (nog) niet op een album en is dus ook nergens verkrijgbaar.

Bekijk hier Chris Roberts met Gewinner:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven