web analytics

Andrea Jürgens en de single Das recht für mehr als eine Nacht

Andrea JürgensDe zangeres Andrea Jürgens brengt na vijf jaar weer een album uit. Het album met de naam Millionen von Sternen werd vorig jaar al aangekondigd, maar is een paar keer uitgesteld en staat nu in de planning voor het voorjaar van 2016.

Maar om het lange wachten te verzachten is nu de videoclip verschenen van de nieuwe single “Das recht für mehr als eine Nacht“. Het is een meer popachtig nummer van Andrea Jürgens met ritmische klanken. Het nummer gaat zoals het hoort meteen je oor in, maar zo niet zo snel je hoofd verlaten.

Bekijk hier Andrea Jürgens met Das recht für mehr als eine Nacht:

1 gedachte over “Andrea Jürgens en de single Das recht für mehr als eine Nacht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven