web analytics

Michelle in jury Deutschland sucht den Superstar

MichelleVoor het volgende seizoen van de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar is er een geheel nieuwe jury, met zelfs twee schlagerzangeressen.

Dieter Bohlen blijft in de jury zitten, maar Mandy Capristo, DJ Antoine en Heino zullen uit de jury stappen. Maar er zijn al twee nieuwe juryleden gevonden in de vorm van Vanessa Mai, de zangeres van Wolkenfrei die al getekend heeft voor het komende seizoen. Ook zal de zangeres Michelle de talenten gaan beoordelen. Het contract zal de komende dagen getekend worden volgens de kranten. Wie op de plek van Heino komt te zitten is nog onbekend. Het dertiende seizoen van Deutschland sucht den Superstar zal in 2016 bij RTL worden uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven