web analytics

Marc Pircher en album Leider zu gefährlich

Marc Pircher Op 24 juli brengt Marc Pircher het album “Leider zu gefährlich” uit. Het is alweer zijn 22ste album.

Alweer 23 jaar geleden had Marc Pircher zijn eerste televisieoptreden en daarna is zijn carrière gestaag verder gegaan. Het titelnummer gaat over een man die de verleiding kan weerstaan en liever naar huis gaat voor het te gevaarlijk wordt. Volgens de zanger komt het nummer tijdens zijn optredens bij het publiek heel goed aan.

Bij dit album heeft Marc de nummers samen met zijn band ingespeeld, allemaal tegelijk en niet afzonderlijk en dat zorgt voor een echte bandsfeer in de nummers. Ook staan er goede sfeernummers op zoals “Wo sind die Hände“. Maar ook een instrumentaal nummer zoals de Mapis Vollgas-Polka staat er op. Op het album staan zestien nummers en verschijnt ook als dubbeleditie met een dvd. Daarop staan videoclips en een interview met Marc Pircher die praat over zijn mooiste duetten.

Bekijk hier Leider zu gefährlich van Marc Pircher:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven