web analytics

Linda Fäh brengt Wenn sich undere Lippen berühr’n uit.

Linda FähIn september 2015 verschijnt het tweede album van de Zwitserse Linda Fäh, namelijk Du kannst fliegen. Als voorproefje brengt ze nu al de eerste single uit van het album: Wenn sich undere Lippen berühr’n.

Het nummer weet de grenzen tussen Pop, schlager en dance te vervagen in dit zomerse nummer. De Zwitserse Linda werd in 2009 Miss Zwitserland en werd daarna als model en presentatrice gevraagd. Maar haar hart ligt bij de muziek en ze besloot in 2010 er dan ook voor te gaan. Een jaar later was ze te zien bij Musikantenstadl en zong ze het nummer Ich & Du. Daarna volgde nog meer televisieoptredens en kwam in 2014 haar debuutalbum uit. Het album wist de 22e plek te behalen in de Zwitserse hitlijst. In 2015 komt dus haar tweede album uit, waar ze zelf ook nummers voor heeft geschreven.

Bekijk hier Linda Fäh met Wenn sich undere Lippen berühr’n:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven