web analytics

Ein Sommer in Paris nieuwe single van Anna-Maria Zimmermann

Anna-Maria Zimmermann
Het is een goed jaar voor Anna-Maria Zimmermann. In 2015 wisselde van management en kwam haar album Bachgefühl uit. Dit album kwam op de achtiende plek in Duitsland, en dat is een record. Ook trouwde ze met haar man Christian.

“Ik heb altijd geleerd om op mijn buikgevoel af te gaan”, zegt Anna-Maria Zimmermann over haar albumtitel. Van dit album komt nu de tweede single uit: “Ein Sommer in Paris“. Het is een vlotte Disco Fox met een echte discosound en een vleugje Franse muziek. De stad van de liefde Parijs staat in het middelpunt van de amoureuze titel. Wie zou het niet willen om eens in je leven met je grote liefde de stad der liefde onveilig maken.

Bekijk hier Anna-Maria Zimmermann met Ein Sommer in Paris:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven