web analytics

Wilkommen bei Carmen Nebel van 2 april 2015

ZDF Op Witte Donderdag, 2 april, presenteert Carmen Nebel een paasuitzending van Wilkommen bei Carmen Nebel. Ze begroet niet alleen internationale en nationale topartiesten, maar ook veel tv-legenden.

Te gast zijn onder andere Boney M feat Liz Mitchell, de schlagerlegende Howard Carpendale, Heino, G.G. Anderson en Jürgen Drews die tijdens de uitzending zijn zeventigste verjaardag viert. Ook legendarisch is “Verdammt ich lieb Dich” het nummer waar Matthias Reim 25 jaar geleden een grote hit mee scoorde. Ook te gast is Beatrice Egli, Anna-Maria Zimmermann, de zanger Thomas Anders en de Oostenrijke band die Seer. Verder te gast zijn Stefan Mross, die Wildecker Herzbuben, Patrick Lindner, Judith & Mel en de legendatische Gotthilf Fischer.

Voor amusement zorgt komiek Matze Knop, zanger Guildo Horn, komiek Mirja Boes en acteur Matthias Schweighöfer. Ook is er een weerzien met acteur en zanger Wolfgang Fierek en de presentatoren Karsten Speck en Wolfgang Lippert. Op de showbühne staan het Duitse Fernsehballet en de Amerikaanse Chippendales.

Uitzending: Donderdag 2 april om 20:15 op ZDF
Uitzending Gemist? Het programma is nog tot 9 april te zien in de zdf mediathek. Klik hier voor de uitzending

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven