web analytics

De Nominaties voor de Echo 2015 zijn bekend

ECHO Op 26 maart 2015 worden in Duitsland weer de belangrijkste muziekprijzen van het land uitgereikt: De ECHO. De nominaties zijn bekend gemaakt en Helene Fischer is maarliefst vier keer genomineerd en Andrea Berg twee keer.

Voor het Album van het jaar is Helene Fischer met Farbenspiel genomineerd. Ze neemt het op tegen AC/DC met Rock Or Bust, Herbert Grönemeyer met Dauernd Jetzt, Pink Floyd met The Endless River en verschillende artiesten, waaronder Andreas Gabalier voor het album Sing meinen Song – Das Tauschkonzert.

Voor de Hit des Jahres zijn genomineerd: Andreas Bourani met Auf Uns, Helene Fischer met Atemlos durch die Nacht, Mark Forster en Sido met Au Revoir, De Nederlander Mr.Probz met Waves (De Robin Schulz Remix) en Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz met Prayer in C (de Robin Schulz Remix)

In de categorie Schlager zijn genomineerd: Andrea Berg met Atlantis – Live 2014, Beatrice Egli voor het album Bis hierher und viel weiter, Fantasy met Ein Nacht im Paradies, Helene Fischer voor het album Farbenspiel en Udo Jürgens und und seine Gäste voor het album Mitten im Leben – Das Tribute Album

In de categorie Volkstümliche muziek zijn genomineerd: Die Amigos met het album Sommerträume, Andreas Gabalier voor zijn album Home Sweet Home, die Kastelruther Spatzen met hun album Eine Brücke ins Glück , Santiano met het album Mit den Gezeiten en de VoXXClub met Ziwui.

In de categorie MuziekDVD/Blu-Ray nationaal zijn genomineerd: Andrea Berg met Atlantis – Live,  BÖHSE ONKELZ met Nichts ist für die Ewigkeit/Live am Hockenheimring, Helene Fischer met Farbenspiel, Frei.Wild met Live in Frankfurt en Die Toten Hosen met Live:Der Krach der Republik.

The Common Linnets zijn ook twee keer genomineerd voor Beste Rock/Popgroep Internationaal en Nieuwkomer internationaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven