web analytics

Andy Borg moet vertrekken als presentator Musikantenstadl

Andy Borg Gisteren maakte de omroepen ORF, SRF en BR (die namens de ARD spreekt) bekend dat Andy Borg vertrekt als presentator van het programma Musikantenstadl. Hij nam het programma in 2006 over van Karl Moik. Op 27 juni presenteert Borg zijn laatste aflevering.

De reden voor zijn vertek is volgens de omroepen dat ze willen verjongen en daar hoort dan ook een jongere presentator bij. De omroepen bedankte de 54-jarige presentator en zanger wel voor de succesvolle samenwerking:”Als symphatieke en authentieke gastheer heeft hij negen jaar lang Musikantenstadl een uniek gezicht gegeven.” Op zijn facebook reageert Andy Borg als volgt:”Hallo, jullie hebben het vast al gelezen en het klopt. Ik heb gehoopt en gevochten dat Musikantenstadl verder gaat. Dat ik er dan niet meer bij ben dat doet natuurlijk pijn.”

Andy Borg zal nog twee keer de presentatie van Musikantenstadl op zich nemen. Op 28 maart vanuit het Oostenrijkse Oberwart en op 27 juni dan komt Musikantenstadl uit Pula in Kroatië. Na de zomer, op 12 september zal het vernieuwde Musikantenstadl met een nieuwe presentator voor het eerst te zien zijn.

15 gedachten over “Andy Borg moet vertrekken als presentator Musikantenstadl”

 1. Tini vriens

  Wat jammer dat Andy Borg weg gestuurd wordt.
  Het was een van de programma’s waar heel veel mensen van genoten, vooral de oudere generatie,blijkbaar tellen die niet meer mee. De uitzendingen van Florian zijn ook al modern geworden, ook oudere artiesten o.a Heino , Marianne en Michael, gezusters Hoffman zijn niet meer zo leuk
  K als voorheen. Zijn zij ook bang om hun werk te verliezen.
  Jammer Jammer Jammer.

  1. oldewurtel .o.n

   L.S. Heel erg jammer en doodzonde dat zo’n goeie presentator als Andy Borg maar zo aan de kant gezet wordt van wege zijn leeftijd.Door de hele EU.wordt geroepen, dat de mensen langer moeten blijven werken!!!!Maar op vandaag tellen alleen de jongeren nog mee.Beschamend dat er zo met mensen omgegaan wordt.
   M.v.g. Twee trouwe fans van Andy Borg en de
   Musikantenstadl.

 2. eerst karl overleden .dat viel me al heel zwaar ( was n muziek vriend ) geworden
  en nu andy ook nog weg
  hoop dat de muzikantenstadel t zelfde blijft
  BLIJF ER TOCH VAN HOUDEN
  TOON

 3. M.C.C. van Kesteren

  Echt heel triest dat Andy Borg zomaar aan de kant gezet wordt. Zonder hem zal musikantenstadl een stuk minder zijn. Een rasartiest als hij is niet te vervangen!! Nogmaals, diep en diep triest!!

 4. och ja, dat ze met de tijd meegaan lijkt me logisch. Andy heeft een heleboel goeie kwaliteiten en heeft veel goeds gedaan, maar is absoluut niet te vergelijken met Karl Moik. Pak daar de onvergetelijke Hias bij en je hebt (had) een perfecte Musikantenstadl. Wat deze opvolgers gaan brengen weten we nog niet! Ze gaan in ieder geval “verjongen”, wat opzich een prima zaak is.
  Persoonlijk stoorde ik me steeds weer als Andy Borg weer meende met diverse topartiesten te moeten optreden. Trouwens Florian Sibereisen doet dit ook en ook daar ben ik niet blij mee.
  Laat artiesten gewoon hun eigen “product” brengen, zonder dat ik m’n eigen image daarmee probeer op te krikken.
  Ik wens het nieuwe presentatieduo in ieder geval veel succes!

  1. Je moet s’morgens niet zoveel azijn drinken dan lul je niet zo raar. Laat iedereen doen waar ze goed in zijn beide presentatoren hebben vele artiesten de juiste duw in de rug gegeven denk b.v. aan Helene Fischer.

 5. Wat is dit jammer zo’n geweldig iemand aan de kant zetten .wij hebben de eerste uitzending gezien.Waardeloze presentatie .het hoeft voor ons niet meer en zo word je alles door die gekken afgepakt.Hoop dan ook dat het tenslotte door te weinig kijkers gestopt moet worden.

 6. Heel jammer dat Andy Borg weg is hij deed het zo mooi,,,heb hem 1x ontmoet fijne man altijd voor een grapje.
  En het decor was altijd zo mooi en gezellig.
  Nieuwe STADL 1x gezien vond het decor helemaal niets,,,HET OUDE MOET TERUG MET ANDY BORG.

  Vr, Groet AG.Borst

 7. schollaert erwin

  verjongen is niet altijd verbeteren . de echte stadlsfeer is weg en daar is alles mee gezegd . ik kijk niet meer . Er zijn al genoeg programma’s voor de jongeren dus ze ons de echte stadl mocht gerust blijven als ge goed keek zaten er heel veel jongere mensen in het publiek . dus was er geen noodzaak aan verjonging maar zal het ook weer vriendjespolitiek zijn zeker ?

 8. Mieke van Zelst

  Waardeloos, Andy is een geweldige presentator. Ik kijk niet meer, de laatste keer was al niet meer het stadl gevoel.

 9. Oh wat verschrikkelijk erg dat er geen Duitse muziek programma’s meer komen!!!! En nu vandaag op MDR kunnen wij het muziek programma niet ontvangen. De Duitse muziek beurde zoveel mensen van op. Hopelijk snel weer een betere sfeer in huis met mooie Duitse muziek en show.

 10. tja dat is spijtig we volgde de muziek we keken er naar we bleven zelf thuis daar voor maar tja hij heeft het heel goed gedaan zo vinden jullie er gene niet meer daar ben ik zeker van het blijft nog altijd de best muziek van allertijden het ga je goed andy borg we zullen je missen als prezentator

 11. Nicolette janssen

  Het is een zeer late reactie, maar beter te laat dan nooit zeg ik
  Ook mijn man en ik hebben altijd gekeken muskikantenstadl en zo als veel mensen ervan genoten
  En dan opeens moet er verjonging komen, hadden ze Andy maar gehouden als presentator want de gene die moesten opvolgen brachten er niets van terecht
  Gelukkig heeft hij nu een nieuwe show, slagerspas ook deze is erg leuk,maar ik ondanks alles blijf ik het gemeen vinden tot ze Andy plotseling aan de kant hebben gezet
  Nu kijken we steeds naar slagerspas ook deze is erg leuk,trouwens de meeste dingen die hij gaat presenteren of al prezenteert,zijn .ga zo door Andy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven