web analytics

G.G. Anderson heeft zijn heup gebroken

GG Anderson Slecht nieuws voor G.G. Anderson, hij heeft op oudejaarsdag in het ziekenhuis gelegen omdat hij zijn heup heeft gebroken. Hierdoor zijn de komende optredens allemaal afgezegt.

Op de ochtend van 31 december wilde G.G. Anderson naar zijn auto lopen en is toen op de stoep uitgegleden en zijn heup gebroken. Hij wilde met zijn vrouw naar de stad om te winkelen, maar dat is dus niet doorgegaan, want de zelfde dag is hij nog geopereerd. Volgens zijn management gaat het naar de omstandigheden goed met hem. De komende zes tot acht weken zijn de optredens afgezegt.

Op vier december vierde G.G. Anderson nog zijn 65ste verjaardag en daarna was hij druk bezig met een grote kerstournee. In het begin van het nieuwe jaar zou hij zich gaan bezighouden met een Best-Of-Album en zou hij de zanger Michele Grabowski muzikaal ondersteunen, dit zal dus wat vertraging oplopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven