web analytics

Das Große Wunschkonzert van 28 december 2014

NDR Op zondag 28 december presenteert Lutz Ackermann een nieuwe aflevering van Das große Wunschkonzert. Op het programma staan de grote hits van de Romatische schlagers.

Het motto van de aflevering is achterover leunen en ontspannen en dat mag ook wel want als het wordt uitgezonden is de kerst alweer voorbij en staat alleen het oudejaar nog voor de deur, maar het is tijd om te ontspannen met de romantische melodieën van Semino Rossi, Helene Fischer en Andrea Berg.

Ook bij het wunschkonzert is er muziek van Beatrice Egli, Hansi Hinterseer en Roger Whittaker. Naast muziek zijn er ook gesprekken met artiesten, zo praat Lutz Ackermann met Semino Rossi over de liefde en zijn romantische gevoelens voor muziek.

Uitzending: Zondag 28 december om 20:15 op NDR

1 gedachte over “Das Große Wunschkonzert van 28 december 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven