web analytics

Schönes bleibt – Musik aus Deutschland van 2 november 2014

WDR De WDR zend zondagochtendvroeg het muziekprogramma Schönes bleibt uit met als titel Made in Germany.

In het programma laten ze muziek zien die populair in Duitsland zijn geworden, schlagerhits die volksliedjes zijn geworden en andersom, volksliedjes die nu schlagerhirts zijn. Onder meer “Hoch auf dem gelben Wagen” van Walter Scheel en “Wunder gibt es immer wieder” van Katja Ebstein.

Maar ook Ute Freudenberg met “Zwei alte Freunde” en “Menocino” van Michael Holm, Michelle met “Kopfüber in die Nacht” en “Berlin” van Hildegard Knef. Ook bezingen die Prinzen Deutschland, komt muziek voorbij van het Hazy Osterwald Sextett en zingt Andy Borg “Adios Amor”.

Uitzending: Zondag 2 november om 07:50 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven