web analytics

E Levve Lang nieuwe single die Höhner

image De groep Die Höhner is toch wel een van de bekendste Keulse bands en ze brengen dan ook vaak nummers uit die met carnaval goed scoren en ook bij sportevenementen.

Zo brachten ze Viva Colonia uit en een nummer 1 hit bij het handbal met Wenn nicht jetzt, wann dann? Afgelopen zomer was het nummer Steh auf, mach laut, mach richting laut een favoriet bij het wereldkampioenschap voetbal. Nu brengen ze een ballade uit, namelijk E levve lang. Maar natuurlijk heeft het een meezingrefrein, zoals we van Die Höhner gewent zijn en is de clip een ode aan de Keulse voetbalclub 1. FC Köln.

Bekijk Die Höhner met E Levve lang:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven