web analytics

Die ultimative Chart Show van 15 augustus 2014

RTL
Op vrijdag 15 augustus presenteert Oliver Geissen een aflevering van het programma Die ultimative Chart Show met als thema Die Schlagerstars den neuen Jahrtausends.

Op de bank van Oliver Geissen nemen plaats Beatrice Egli, presentatrice en actrice Mirjam Weichselbraun en Formule 1-expert Kai Ebel. Samen zoeken ze de nummer één en praten ze over wat de Duitse schlager nu zo hip en populair maakt. Daarnaast zijn er ook verschillende optredens op de showbühne: Zo is er Andrea Berg met Das Gefühl en Du hast mich 1000 Mal belogen, de groep die Münchener Freiheit met Ohne Dich en Bye Bye. De groep Santiano met Es gibt nur Wasser, De zangeres Michelle met Wer Liebe lebt, Beatrice Egli met Verrückt nach dir, Howard Carpendale zingt In diesem Moment en Andreas Gabalier zingt I sing a Liad für di en Zuckerpuppen.

Uitzending: Vrijdag 15 augustus om 20:15 op RTL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven