web analytics

Matthias Reim weer terug bij vrouw

Matthias Reim Matthias Reim zijn relatie met zijn vriendin Christin Stark is voorbij en nu heeft hij weer een relatie met zijn ex-vrouw Sarah.

Na een scheiding van bijna een jaar is Sarah weer bij Matthias Reim ingetrokken volgens het dagblad Bild. Dat is iets wat niet iedereen verwacht had. Sarah en Matthias waren negen jaar getrouwd tot de scheiding bekend werd in augustus 2013. De reden hiervan zou de 24-jarige zangeres Christina Stark zijn geweest. In december 2013 werd dan ook bekend dat hun een relatie hebben en trok zij bij hem in bij de villa aan de bodensee. Nu blijkt dat die relatie toch niet zo sterk was.

De buren van Matthias Reim zagen niet zo lang geleden een verhuiswagen voor de deur staan en ze zagen familieleden en vrienden allemaal spullen die van Sarah waren het huis in brengen. Het paar zou een verliefde indruk hebben gewekt. Matthias Reim zegt tegen de krant:”Ja het klopt. Mijn vrouw en mijn kinderen wonen weer bij mij.” De reden dat deze twee weer bij elkaar zijn zou volgens de Bild zijn dat Matthias zijn familie miste. Sarah en Matthias hebben samen twee kinderen, Romeo van tien en Romy van zes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven