web analytics

Die Seer van niets op de eerste plek in Oostenrijk

Die Seer Aan het succes van Die Seer lijkt nog lang geen einde te komen. Hun nieuwe album “echt seerisch” is vanuit het niets op de eerste plek in de Oostenrijkse hitlijst gekomen.

Het is maarliefst de zevende keer in hun carrière dat ze vanuit het niets naar de bovenste plek in de hitlijst gaan. Toch is dat na 17 jaar geen zekerheid en het blijkt dat Sassy, Astrid, Fred, Jürgen, Wolfgang, Tom, Mario en Dietmar met hun steirische dialect na al die tijd nog populair zijn in eigen land. Dat komt niet in de laatste plaats door de thema’s de ze bezingen zoals de natuur, milieu, familie en vriendschap. Door dit succes hebben ze ook meteen een platina plaat te pakken voor het album “echt seerisch“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven