web analytics

Nieuwe single Helene Fischer heet Marathon

Helene Fischer Na “Fehlerfrei” en “Atemlos durch die Nacht” brengt Helene Fischer met “Marathon” alweer de derde single uit van haar nummer 1 album “Farbenspiel“,

De radioversie verschilt een beetje van de albumversie want er zit een nu een Zuid-Amerikaanse Lambada-gevoel in het nummer gestopt door Don Krutscho met als doel om natuurlijk de zomerhit van 2014 te worden.

Op 6 juni komt de single uit en daar staan maarliefst vijf versies op, de Don Krutscho, de albumversie en de remixen van Pandeitro Do Brazil, Marek Pompetzki, Paul Neumann en de Bahiaremix. Op de Pachanga Remix zorgt een tweekoppig Reggeatongroep uit Puerto Rico voor nog meer Caribische flair.

Bekijk hier Helene Fischer met Marathon:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven