web analytics

Allessa zingt Lüg’ nochmal

Allessa De nieuwe single van Allessa heet “Lug’nochmal” en is een ietwat ander liefdesverhaal dat ze authentiek presenteert.

Allessa weet met haar muziek emoties en goede zin te combineren en heeft zich nu op de Duitse schlager toegelegd. “Schlager is een hit, een goede titel in het Duits gezongen. Ik maak Duitse muziek met titels die ik goed vind”, zegt Allessa. In 2013 verscheen haar album Allessa en daar staat ook het powerduet Te ne vai op met Bernhard Brink. Dat nummer stond op hoge plekken in de airplaycharts en was dus een grote hit. Nu is het afwachten of dat ook met “Luch’nochmal” gaat lukken.

Bekijk hier Allessa met “Lug’nochmal“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven