web analytics

Roberto Blanco krijgt bezoek van deurwaarder

Roberto Blanco Een grote verrassing voor Roberto Blanco toen hij in Mainburg moest optreden: Hij kreeg bezoek van een deurwaarder en twee agenten op zijn hotelkamer. Ze zochten naar waardevolle spullen om daar beslag op te leggen. De reden hiervoor is dat zijn ex-vrouw Mireille nog niets gezien heeft van het geld waar ze recht op heeft: een slordige 150.000 euro.

De zoektocht in het hotel was niet echt een succes. Er werd 59,90 euro aan spullen meegenomen, maar een armband en een versleten horloge waren te weinig waard om mee te nemen. Ook de audi waarmee Roberto Blanco onderweg was werd niet in beslag genomen omdat deze op de naam van zijn huidige vrouw Luzandra staat.

Hoewel Mireille recht heeft op zijn eigendommen is het lastig om daar geld van te maken. De inkomsten staan nu ook op de naam van zijn huidige vrouw, zoals de rechten van de liedjes. Dat zou illegaal zijn, want nu wordt zijn huidige vrouw een stroman om zijn inkomsten veilig te stellen. De grote vraag is nu hoe ver het nog moet komen voordat Roberto Blanco gaat betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven