web analytics

Udo Jürgens en Der Mann ist das Problem

Udo Jürgens Udo Jürgens brengt de single “Der Mann ist das Problem” uit van zijn album Mitten im Leben dat deze week uitkomt.

Er is een bijzondere videoclip gemaakt bij dit nummer, hij is namelijk geanimeerd. Zo is Udo Jürgens er in getekende vorm alleen aan het begin en het einde even in beeld. Met grappen en zelfironie houd Udo deze keer het sterke geslacht een spiegel voor in dit nummer. Zo zingt hij: Wie pocht er met de eer en wie linkt de staat? Wie gaan er naar bordelen en bedachten het celibaat? wie spelen er met handgranaten en steekt het oerwoud aan? Wie houd de auto schoon en vervuild de oceaan? Het is de man, ja het is de man.”

Bekijk hier Udo Jürgens met Der Mann ist das Problem:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven