web analytics

Oliver Haidt en Du bist der hellste Stern am Himmel

Oliver Haidt Oliver Haidt brengt het nummer “Du bist der hellste Stern am Himmel” uit. Het staat op zijn actuele album Mitten ins Herz.

Hij zingt over de helderste ster aan de hemel. In verschillende culturen waren de sterren belangrijk, dan werden ze voor religie gebruikt, een andere keer waren ze nodig om de weg te wijzen of als kalender te dienen. Maar Oliver Haidt heeft het niet echt over die sterren, het is namelijk een metafoor voor de liefde van zijn liefde: De vrouw die het middelpunt van zijn leven is, over hem waakt en hem de weg wijst.

Beluister hier Oliver Haidt met Du bist der hellste Stern am Himmel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven