web analytics

Schöne Bescherung! van 24 december 2013

ZDF Op kerstavond presenteert Andrea Kiewel het programma Schöne Bescherung. Veel van wat er op deze kerstavond in de huiskamer gebeurd staat ook in dit programma centraal.

Zo zijn er cadeaus, lekker eten, mooie kerstbomen en natuurlijk mooie kerstnummers. Andrea krijgt bezoek van DJ BoBo, Stephanie Stumph en Christian Rach. Die moeten zo snel mogelijk een kerstboom optuigen en daarna zingt DJ BoBo zijn hit For Once In My Life. Het volgende spel is kerstkaraoke en moeten de gasten zo goed mogelijk een kerstnummer zingen. Het laatste spel is dat ze moeten raden hoveel cadeaus er in de zak zitten. Een optreden is er ook van MarieMarie die met haar harp “Unparadised” speelt. Christina Stürmer komt ook langs en zingt het nummer “Ich hör auf mein Herz“.

Uitzending: Dinsdag 24 december om 19:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven