web analytics

Schöne Bescherung van 22 december 2013

WDR Ook op de vierde adventszondag is er een aflevering van Schöne Bescherung en komt uit Keulen, het is namelijk traditie dat de laatste aflevering hier vandaan komt.

De muzikale gasten zijn: De Keulse band Die Vajabunde die bewijzen dat Keulse muziek niet alleen bij het carnaval hoort. Marie-Luise Nikuta, de koningin van de Mottoliederen. De zanger Micky Brühl zingt ook een kerstnummer. Ook een Keulse band is Colör en die treden ook op. Maar er zijn niet alleen maar Keulse groepen. De zangeres van de wereldhit If only I Could, Sydney Youngblood is ook naar de Keulse kerstmarkt gekomen. Verder treed ook Susan Albers op. Voor een klassieke kerstgevoel zorgen die Jungen Tenöre.

Uitzending: Zondag 22 december om 17:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven