web analytics

Monika Martin brengt Angelo uit

Monika Martin

De Oostenrijkse Monika Martin brengt alweer een derde single uit van haar huidige album Hiter jedem Fenster. Het nummer heet Angelo.

Monika Martin zingt vaak over haar eigen persoonlijke ervaringen en dat is met dit nummer ook zo. Het nummer vertelt het lot van de achttien jarige buurjongen waarmee Monika in haar jeugd bevriend was. Hij kwam door een motorongeluk om het leven. Er volgde een leegte en radelosheid, die iedereen herkent die een naaste is verloren. Voor het eerst waren er vragen over leven en dood bij Monika. Doordat het een waargebeurd verhaal is het daarom zoveel meer indringerder. “Ik vergeet je nooit, mijn vriend, tot aan het einde van de wereld.”, en daar is niets aan toe te voegen.

Bekijk hier Monika Martin met Angelo:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven