web analytics

Scheiding Nino de Angelo sleept voort

Nino de Angelo

Dat een scheiding lang kan duren blijkt wel uit de scheiding van Nino de Angelo en zijn ex-vrouw Renée. In 2007 trouwden de twee, maar een jaar later werd de scheidingsprocedure in gang gezet. Deze lijkt nu, in 2013, op zijn einde te lopen.

Dat het zo lang heeft geduurd ligt aan de strijd om het geld. Renée is van mening dat hij haar nu moet onderhouden, iets wat zij in het begin van hun relatie heeft gedaan. Toen was Nino de Angelo failliet verklaard en had hij geen geld meer. Nino verbraak later de relatie en Renée bleef achter met een bar die ook failliet ging.

Deze strijd duurde voort, maar de rechter kan dat niet beeindigen, maar heeft wel verklaard dat de scheiding er nu officieel doorheen kan. Ondertussen wil Renée nogsteeds geld zien, ze heeft haar advocaat in september nog een brief laten sturen. Nino de Angelo is van mening dat hem geen blaam treft:”Ik was het uithangbord van de bar, ik ben niet verantwoordelijk dat die failliet is gegaan.”

Nino de Angelo had in 2005 zo’n 1,5 miljoen euro schuld en moest schuldsanering aanvragen. Pas in 2012 is hij van zijn schulden af. Hij zegt:”Ik wil graag in Hamburg een nieuwe start maken en weer op de been komen. Bij mij is niets te halen, ook niets voor mijn ex.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven