web analytics

Huwelijk Matthias Reim voorbij

Matthias Reim

Twaalf jaar waren ze samen, waarvan negen getrouwd. Maar nu is het derde huwelijk van Matthias Reim voorbij. Zijn vrouw Sarah is met hun kinderen het huis uit gegaan.

Tegen dagblad Bild geeft Reim toe dat het huwelijk voorbij is. Ze zijn acht weken geleden uit elkaar gegaan. De 34-jarige Sarah is met hun kinderen, Romy van 5 en Romeo van 9 naar haar moeder gegaan en nu zoekt ze een huis in de buurt van de zanger zodat de kinderen zo weinig mogelijk last hebben van de scheiding. Reim zegt:”Wij hebben weken geleden besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Onze gevoelens voor elkaar zijn er niet meer.” Als reden voor de scheiding wordt gegeven dat Matthias Reim te veel onderweg is, hij was met een tournee bezig. Hij zou zijn vrouw Sarah te weinig hebben gezien en daarmee is de liefde verloren gegaan.

In 2001 begon de relatie tussen Matthias Reim en Sarah toen zij 21 jaar was. Reim had toen net een relatie achter de rug met schlagerzangeres Michelle. De zanger was op dat moment blut en zijn carrière was op een dieptepunt. Toen hield de relatie met Sarah wel stand en drie jaar later stapte ze in het huwelijksbootje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven