web analytics

Semino Rossi naar België (2013) en Nederland (2014)

Semino Rossi

In het voorjaar bracht de Argentijnse zanger Semino Rossi het album Symphonie des Lebens uit. Natuurlijk hoort daar ook een concerttour bij en die gaat al over minder dan zestig dagen beginnen. De zanger doet naast Duitsland en Oostenrijk ook België en Nederland aan.

Het album werd geproduceerd door Dieter Bohlen en leverde de hits Bella Romantica en Du bist mein Symphonie op. Op 2 november 2013 begint de grote concerttour in het Duitse Deggendorf en gaat langs alle grote Duitse en Oostenrijkse steden. Op zondag 1 december 2013 treed Semino Rossi op in het Belgische Hasselt in de Ethias Arena.

In het tweede gedeelte van de tour, in 2014, geeft Semino Rossi een concert in Zwolle op donderdag 3 april 2014 in de IJsselhallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven