web analytics

Andrea Berg en Linda Hesse winnaar van Goldene Henne 2013

De jaarlijkse publieksprijs de Goldene Henne is weer uitgereikt.

De prijs voor beste presentatie is gewonnen door Frank Elstner en Ranga Yogeshwar. En acteur Jan Josef Liefers heeft de Henne voor acteurs gewonnen. Sabine Lisicki heeft de prijs in de categorie Sport gewonnen.

In de categorie muziek is Andrea Berg er met de prijs van door gegaan. De prijs voor de beste nieuwkomer is er voor zangeres Linda Hesse.

Er werden ook verschillende Ereprijzen uitgereikt. Zo kreeg Silly de prijs in de categori Rock/Pop. Gernot Quaschny heeft hem gekregen voor zijn inzet voor het goede doel. De ere-Henne voor levenswerk is gegaan naar Jaecki Schwarz en Wolfgang Winkler. De henne in de categorie politiekwas voor Matthias Platzeck.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven