web analytics

Olaf brengt kerstalbum uit

Olaf Malolepski

Kerstmis lijkt vroeg te vallen bij Olaf Malolepski. Over een maand, op 27 september, komt zijn kerstalbum “Ja ist denn heut’ schon Weihnachten” uit.

Op dit album staan natuurlijk de kerstklassiekers zoals Stille Nacht, “Süßer die Glocken nie klingen” maar ook “Geboren in Bethlehem (Mary’s Boychild)“. Daarnaast staan er ook nieuwe nummers op, zoals het titelnummer “Ja ist denn heut’ schon Weihnachten“, “Ich will mit dir Schlitten fahren” en “Sag mit wie war Dein Jahr“. Deze nummers hebben natuurlijk de enige echte Flipper-sound die Olaf nu al twee jaar weet voor te zetten met zijn solocarrière.

Het album “Ja ist denn heut’ schon Weihnachten” is vanaf 27 september 2013 te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven