web analytics

Jürgen van Die Seer gaat trouwen

Die Seer
Het jaar 2013 kan voor Jürgen Leitner, de accordeonist van de Oostenrijkse groep die Seer niet meer stuk. Hun nieuwe album, Dahoam, heeft de eerste plaats bereikt in de hitlijst, ze hebben een succesvolle Open Air achter de rug met 20.000 fans bij de Grundlsee. Maar het hoogtepunt komt vandaag: Hij geeft zijn jawoord aan zijn vriendin Sandra.

Vorig jaar tijdens de Open Air van die Seer ging Jürgen Leitner plotseling op zijn knieën en vroeg hij ten overstaan van duizende fans zijn vriendin Sandra ten huwelijk. Toen waren ze al tweeënhalf jaar bij elkaar en het was niet alleen voor Sandra een verrassing. Jürgen had het voor iedereen, ook de familie, verborgen gehouden, alleen de gitarist en zanger Fred wist het kort van te voren.

Veel tijd om van de wittebroodsweken te genieten is er niet, want vanaf 23 augustus beginnen de optredens met die Seer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven