web analytics

Dorfrocker en de video voor Echte Freunde

Dorfrocker

Deze week kwam de officiële videoclip uit van de symphatieke jongens van die Dorfrocker met hun nummer Echte Freunde.

In de partyscene zijn ze geen onbekenden meer en het afgelopen après-skiseizoen hadden ze een grote hit met hun nummer Tiefkühlpizza. Dat ze het ook rustiger aan kunnen doen bewijzen met hun nieuwe nummer Echte Freunde wat op hun nieuwe album komt waar ze nu nog druk mee bezig zijn.

In oktober vliegen de drie broers weer naar de Verenigde Staten voor een optreden bij het Soulard Oktoberfest wat in St. Louis wordt gehouden. In 2011 hebben ze daar al twee uitverkochte optredens gegeven.

Bekijk hier Dorfrocker met Echte Freunde:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven