web analytics

Das große Wunschkonzert van 23 juli 2013

NDR

Presentator Lutz Ackermann gaat met zijn Das große Wunschkonzert deze keer naar de noordzeekust. Rond de Jadebusen gaat de reis van Dangast met zijn beroemde Radziwill Haus naar Wilhelmshaven met de wereldberoemde Kaiser-Wilhelm brug die naar Wangerooge leid, het oostenlijkste van de zeven Ostfriese waddeneilanden.

Natuurlijk is er ook een hoop muziek, zo zijn de zeemannen van Santiano er bij net als Roland Kaiser, het Nockalm Quintett, Beatrice Egli en Susan Ebrahimi. Ook is er een weerzien met vele klassiekers uit de Duitse schlager zoals Roger Whittaker, de countrygroep Truck Stop en Klaus und Klaus die een dertig jarig jubileum hebben.

Uitzending: Dinsdag 23 juli om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven