web analytics

Achim Petry en zijn album Mein Weg

Achim Petry

Na een creatieve pauze keert Achim Petry weer terug met het album Mein Weg. Het is niet meer de klassieke schlager die we van de zoon van Wolfgang Petry zijn gewend, maar toch is de Petry-stijl te herkennen.

Het gaat van een ballade tot een oorwurm en van popnummers naar een beetje rock, alles is vertegenwoordigd op het album. Zo hebben de nummer “Schleimer” en “Wie beim ersten Mal” een rockbasis terwijl het nummer “Aufsteh’n” rustig is met gitaren. Andere nummers gaan de popkant op zoals “So ist das Leben” en het nummer “Nur drei Worte” is een verlate liefdesverklaring en is ondanks de emotionele tekst een pakkende titel.

Het album Mein Weg is een mooi, afgewogen album met veel verschillende facetten geworden.

Beluister Achim Petry met Nur drei worte:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven