web analytics

Sebastian Charelle met Hunderttausend Wünsche

Sebastian CharelleDe zanger Sebastian Charelle heeft een nieuwe single uitgebracht: “Hunderttausend Wünsche

Sebastian werd bekend door zijn eerste single “Wie im 7. Himmel” en hij heeft een Duitse versie opgenomen van het nummer “Ich bin verliebt (Sha-la-lie)” wat in de top 40 van de Duitse radiohitlijsten stond. Zijn nieuwe nummer is “Hunderttausend Wünsche” wat van zijn actuele album “Verrückt nach Meer” komt.

Het nummer zorgt voor een goede stemming, nodigt uit tot meezingen en meedansen en is dus een potentiële partyhit. Hiermee slaat Sebastian Charelle een iets andere weg in, maar toch blijft hij herkenbaar, natuurlijk dankzij zijn eigen stemgeluid.

Bekijk hier de videoclip van Sebastian Charelle met Hunderttausend Wünsche:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven